Συνεργασία με Ιατρικό Σύλλογο Πύργου – Ολυμπίας 2017

Home / Συνεργασία με Ιατρικό Σύλλογο Πύργου – Ολυμπίας 2017

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πύργου – Ολυμπίας 2017 σας ενημερώνει:

Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή

του  Ιατρικού Λογισμικού  Διαχείρισης Ιατρείου & Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας στη συνεδρίασή του, της 16/03/2017, έκανε αποδεκτή την Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή της εταιρίας SIGMASOFT και εξασφάλισε για όλα τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας, την ΔΩΡΕΑΝ παροχή του ιατρικού λογισμικού MedExpress έως 30/09/2017 με πλήρη δικαιώματα [εγκατάσταση – ενεργοποίηση – εκπαίδευση – απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη (Δευτ. – Παρ. 09:00 – 21:00)],  χωρίς καμία περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση αγοράς

Μετά την 1/7/2017, οι ιατροί που έχουν κάνει χρήση της ΔΩΡΕΑΝ Παροχής μπορούν να συνεχίσουν τη χρήση του λογισμικού με ανώτατο αντίτιμο σύμφωνα με τον ισχύοντα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ. Λόγω της ειδικής συνεργασίας με τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου – Ολυμπίας θα παρασχεθεί και επιπλέον έκπτωση επί των τιμών του τιμοκαταλόγου.

Η αναλυτική περιγραφή του ιατρικού λογισμικού ακολουθεί στην Ενότητα «Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του ΜedExpress».

Εφόσον επιθυμείτε να αξιοποιήσετε την ΔΩΡΕΑΝ παροχή του MedExpress, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα πεδία στην ενότητα  «Διαδικασία Ηλεκτρονικής Ενεργοποίησης» και σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας, εκπρόσωπος  του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών της SIGMASOFΤ.

Εάν επιθυμείτε να αξιοποιήσετε την Ειδική Δωρεάν Παροχή του Ιατρικού Λογισμικού MedExpress, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί και ένας εκπρόσωπος του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της SIGMASOFT θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα, για τον προγραμματισμό της εγκατάστασης καθώς και της εκπαίδευσης του λογισμικού.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

Επώνυμο*:

Κινητό:

Όνομα*:

Διεύθυνση:

Ειδικότητα*:

Πόλη:

Σταθερό Τηλέφωνο*:

ΤΚ:

E-Mail*:

Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Γραμματεία:

Αριθμός Μητρώου Ι.Σ.Π.Ο.:

Συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ

Σχόλια


 

Αποδέχομαι τους όρους της ειδικής δωρεάν παροχής προς τα μέλη του Ι.Σ.Π.Ο.:

Η διαδικασία εγκατάστασης & εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί  τηλεφωνικά

Δεν απαιτείται η φυσική παρουσία τεχνικού στο ιατρείο σας & η διάρκεια της είναι περίπου  20 λεπτά Για οποιαδήποτε πληροφορία σας παρακαλούμε να καλέσετε στην ΕΙΔΙΚΗ γραμμή εξυπηρέτησης αποκλειστικά για τα μέλη του Ι.Σ.Π.Ο. από σταθερό τηλέφωνο στο 801 11 65 100 ή από κινητό στο : 2107470040.

Η Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή του Ιατρικού Λογισμικού MedExpress έχει ως στόχο να βοηθήσει όλα τα μέλη του Ι.Σ.Π.Ο.  να γνωρίσουν & να αξιοποιήσουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα πληροφορικής που θα συμβάλει στην ουσιαστική οργάνωση του Ιατρείου τους.

Το Λογισμικό, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε στον διαγωνισμό «Healthcare Business Awards 2016» και συγκεκριμένα στην κατηγορία “e-Health – Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του Επαγγελματία Υγείας”, έχει σχεδιασθεί με την αρωγή εξειδικευμένων ιατρών σε συνεργασία με εξειδικευμένους στον τομέα του e-health επιστήμονες και μηχανικούς πληροφορικής.

Το MedExpress χρησιμοποιούν σήμερα περισσότεροι από 3.000 ιδιώτες ιατροί σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι χρήστες του Εθνικού Συστήματος «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» και αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις/εγκαταστάσεις Medical Management Software της Ελληνικής αγοράς.

To λογισμικό έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί ως εργαλείο για την σωστή οργάνωση κάθε ιατρείου συμβάλλοντας ουσιαστικά:

 • στην μείωση του χρόνου συνταγογράφησης με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών ηλεκτρονικής καταχώρησης ιατρικών συνταγών & παραπεμπτικών.
 • στην διευκόλυνση κατά την ανεύρεση και καταχώρηση και στην αποφυγή λαθών.
 • στην αποδοτικότερη διαχείριση και ανάλυση κλινικών δεδομένων ασθενών με άμεση πρόσβαση στον ολοκληρωμένο φάκελο ασθενούς.
 • στην μείωση του χρόνου αναμονής των ασθενών στο ιατρείο.
 • στην υποστήριξη επικέντρωση του ιατρού στο κλινικό του έργο και στην υποβοήθηση της εκτίμησης, διάγνωσης, θεραπείας του ασθενούς μέσω της άμεσης πρόσβασης στο ιατρικό ιστορικό συνταγογράφησης & εξετάσεων και του ολοκληρωμένου κύκλου παρακολούθησης.

Το λογισμικό απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που χρησιμοποιούν το σύστημα «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» και καλύπτει ολοκληρωμένα την ηλεκτρονική καταχώρηση ιατρικών συνταγών & παραπεμπτικών σε πλήρη διασύνδεση με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης, την παρακολούθηση του ιατρικού ιστορικού των ασθενών, την διαχείριση των ραντεβού του ιατρείου. Ειδική έκδοση του λογισμικού υποστηρίζει τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ ιατρούς καθώς τους παρέχει την δυνατότητα να υποβάλλουν αυτόματα τις επισκέψεις τους, στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΟΠΥΥ (eΔΑΠΥ).

Στόχος της Ομάδας ανάπτυξης του λογισμικού είναι να υποστηρίξουμε το λειτούργημα του Ιατρού με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών Πληροφορικής.

Το «Ιατρείο του Μέλλοντος» σήμερα στην διάθεσή σας

Οι αναλυτικές δυνατότητες του λογισμικού παρουσιάζονται στην Ενότητα «Τα Τεχνικά Χαρακτηριστικά του MedExpress» που ακολουθεί

 1. Η Ειδική Παροχή αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας.
 2. Δικαίωμα χρήσης της ειδικής παροχής έχουν μόνο ιατροί οι οποίοι διαθέτουν στοιχεία σύνδεσης και ενεργό λογαριασμό στο σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ Α.Ε.
 3. Ο Ιατρός - μέλος του Ι.Σ.Π.Ο μπορεί να ζητήσει την εγκατάσταση & ενεργοποίηση του MedExpress σε έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή στο ιατρείο του.
 4.  Στους Ιατρούς που θα δηλώσουν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά την αποδοχή της Ειδικής Δωρεάν Παροχής θα ενεργοποιηθεί μια άδεια χρήσης (σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή) έως 30/09/2017 με πλήρη δικαιώματα (εγκατάσταση – ενεργοποίηση – online & offline εκπαίδευση – απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη Δευτέρα– Παρασκευή 09:00 – 21:00).
 5. Οι Ιατροί που θα ενεργοποιήσουν την Ειδική ΔΩΡΕΑΝ Παροχή δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση αγοράς/συνδρομητικής υπηρεσίας που να απορρέει από την ενεργοποίηση της ειδικής παροχής.
 6. Η SIGMASOFT S.A. διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την εγκατάσταση του Λογισμικού σε υπολογιστές οι οποίοι δεν διαθέτουν τις ελάχιστες απαιτήσεις λειτουργίας ή να διακόψει την παροχή χρήσης/υποστήριξης σε περιπτώσεις μή ορθής ή κακόβουλης χρήσης του λογισμικού.
 7. Οι υφιστάμενοι χρήστες του MedExpress με ενεργό συμβόλαιο υποστήριξης και νέων εκδόσεων δεν έχουν δικαίωμα χρήσης της Ειδικής ΔΩΡΕΑΝ Παροχής. Στους υφιστάμενους χρήστες θα παρασχεθεί ανάλογης αξίας λογισμικό ή υπηρεσίες βάσει εξατομικευμένης επικοινωνίας.
 8. Με την ηλεκτρονική ή τηλεφωνική αίτηση ενεργοποίησης της Ειδικής ΔΩΡΕΑΝ Παροχής ο χρήστης αποδέχεται τους ανωτέρω όρους.

Το λογισμικό ΜedExpress κατέκτησε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “e-Health - Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του Επαγγελματία Υγείας” του διαγωνισμού «Healthcare Business Awards 2016».

Τα «Healthcare Business Awards 2016, διοργάνωσε το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό περιοδικό Health Daily με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, καινοτομικές εφαρμογές, καθώς και θεραπευτικές πρακτικές φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.

Η κριτική επιτροπή απαρτιζόταν από σημαντικές προσωπικότητες από όλους τους φορείς της Υγείας στην Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Στην τελετή απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, βραβεύτηκαν Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία - Ιδιωτικές Κλινικές - Διαγνωστικά Κέντρα, Συλλόγους Ασθενών, Ιατρικοί Συλλόγοι - Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια - Ερευνητικά Κέντρα - Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, MKO, εταιρείες e-Health, Start-ups στην Υγεία, καθώς και Εθνικές Πρωτοβουλίες για την Υγεία.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα «Healthcare Business Awards 2016» εδώ.

Το MedExpress διαλειτουργεί πλήρως με το Εθνικό Σύστημα της «Hλεκτρονικής Συνταγογράφησης» παρέχοντας την δυνατότητα στον ιατρό να εκδίδει ηλεκτρονικές συνταγές και παραπεμπτικά ασύγχρονα, χωρίς να απαιτείται η είσοδος του στο διαδικτυακό σύστημα e-Prescription της ΗΔΙΚΑ.

Η επικοινωνία της εφαρμογής με το σύστημα «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» αναπτύχθηκε σε πλήρη συμμόρφωση, με πρότυπα, πρωτόκολλα και προδιαγραφές διαλειτουργικότητας & ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ πληροφοριακών συστημάτων υγείας, τηρώντας πλήρως τις λειτουργικές και τεχνικές προδιαγραφές του epSOS καθώς και των προτύπων HL7 για την ανταλλαγή ιατρικών δεδομένων (σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του μηχανισμού διαλειτουργικότητας του «e-Prescription»).

Οι χρήστες ιατροί και οι συνεργάτες τους, συμμετέχουν ενεργά στην εξέλιξη του λογισμικού αποστέλλοντας καθημερινά προτάσεις βελτίωσης και υποδείξεις για ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και δυνατοτήτων μέσω της λειτουργίας «Πείτε μας την γνώμη σας» στην αρχική οθόνη του λογισμικού.

medexpress

Γενικά Χαρακτηριστικά του MedExpress

 • Πλήρες Αρχείο Ασθενών χωρίς καταχώρηση .
 • Σύνδεση με την Ηλεκτρονική Συνταγογράφησης μέσω του μηχανισμού διαλειτουργικότητας της ΗΔΙΚΑ (API Ιατρών).
 • Αυτόματη υποβολή Επισκέψεων στο e-ΔΑΠΥ.
 • Δυνατότητα καταχώρησης επισκέψεων  – συνταγών – παραπεμπτικών  χωρίς να απαιτείται διαρκής σύνδεση με Internet.
 • Ολοκληρωμένη  Στατιστική Πληροφόρηση.
 • Σύγχρονο Εκπαιδευτικό Υλικό.
 • Ολοκληρωμένη  τηλεφωνική – απομακρυσμένη υποστήριξη 9:00 – 21:00 (Δευτέρα – Παρασκευή).

medexpress

Ταχύτητα

 • Εξοικονόμηση έως και 80% του χρόνου εξυπηρέτησης ασθενών.
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα καταχώρησης συνταγών – παραπεμπτικών.
 • Επαναλήψεις Συνταγών / Παραπεμπτικών με 1 κλικ.
 • Γρήγορη εκτύπωση Επίσκεψης – Συνταγής- Παραπεμπτικού.

medexpress

Ευκολία

 • Εύχρηστο και φιλικό Περιβάλλον Χρήστη.
 • Καταχώρηση δεδομένων χωρίς πληκτρολόγηση.
 • Αυτόματη δημιουργία Εντύπου Γνωμάτευσης Αναλωσίμων .
 • Δυνατότητα ομαδοποίησης Εξετάσεων.
 • Δυνατότητα αυτόματης  δημιουργίας συνταγής με βάση το ιστορικό συνταγογράφησης του ασθενούς.
 • Αποστολή επισκέψεων στο e-ΔΑΠΥ με 1 click και σε λιγότερο από 1 λεπτό.

medexpress

Οργάνωση

 • Αυτόματη δημιουργία  αρχείου ασθενών.
 • Ενημέρωση του ιατρικού τους φακέλου από την πρώτη ημέρα χρήσης του συστήματος «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» .
 • Δυνατότητα αποθήκευσης  σημειώσεων στην καρτέλα του ασθενή.
 • Έκδοση Αποδείξεων Παροχής Υπηρεσίας.

medexpress

Στατιστική Πληροφόρηση

 • Συγκεντρωτικά στοιχεία Επισκέψεων/Συνταγών/Παραπεμπτικών.
 • Αναλυτική πληροφόρηση Συνταγών, Θεραπειών και Φαρμάκων.
 • Στόχοι Γενοσήμων.
 • Συνταγές με αλλαγή Φαρμάκου.

medexpress

Eλάχιστες Προδιαγραφές Η/Υ

 • Λειτουργικό : Windows XP SP4.
 • Μνήμη RAM : 2 GB.
 • Σκληρός Δίσκος HDD: 6GB.
 • Επεξεργαστής : Core 2 Duo 2.66 GHz /AMD Athlon 64  X2 2.4 GHz

H Sigmasoft S.A. είναι μια καινοτόμος εταιρεία ανάπτυξης λύσεων πληροφορικής, λογισμικού και υπηρεσιών στο χώρο της ηλεκτρονικής υγείας (eHealth&mHealth) με αποδέκτες επαγγελματίες και φορείς  του ιδιωτικού & του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Περισσότεροι από 3.000 ιατροί, φαρμακεία, διαγνωστικά κέντρα,  φαρμακευτικές εταιρίες & δημόσιοι οργανισμοί έχουν επιλέξει τις λύσεις λογισμικού και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας.

Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρίας είναι:

 • η ανάπτυξη λογισμικού, ενημέρωση, πληροφόρηση και εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής & ιατρικής τεχνολογίας.
 • η ανάπτυξη ειδικών δραστηριοτήτων για την προαγωγή της έρευνας και υψηλής τεχνολογίας στο χώρο της ηλεκτρονικής υγείας.
 • οι υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών Ηλεκτρονικής Υγείας (eHealth&mHealth).
 • η συμμετοχή σε ερευνητικά έργα ανάπτυξης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων για ιδιωτικούς ή δημόσιους οργανισμούς  στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας αποτελείται από εξειδικευμένους επιστήμονες & μηχανικούς με εξειδίκευση στην Ανάλυση Συστημάτων, στην Πληροφορική της Υγείας, στην Ψυχολογία, στα Οικονομικά & στην Διαχείριση Έργων.

Η ανάπτυξη λύσεων στον τομέα της Υγείας αποτελεί στρατηγική επιλογή για εμάς. Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση & με την αξιοποίηση των πιο σύγχρονων εργαλείων της Πληροφορικής φιλοδοξούμε να είμαστε δίπλα σας με την ιδιότητα του «συνεργάτη» και όχι του ικανού «προμηθευτή».

Δίπλα σας με συνέπεια & επαγγελματισμό!

CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.