ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Βράβευση για το MedExpress και την SIGMASOFT στα «Healthcare Business Awards 2016»”

Home / Νέα / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “Βράβευση για το MedExpress και την SIGMASOFT στα «Healthcare Business Awards 2016»”

Βράβευση για το MedExpress και την SIGMASOFT

στα «Healthcare Business Awards 2016»

Θεσσαλονίκη 21/09/2016

Μια νέα σημαντική διάκριση ήρθε να επιβραβεύσει την προσπάθεια της ομάδας ανάπτυξης πληροφοριακών εφαρμογών της SIGMASOFT. Το Bronze Βραβείο του  διαγωνισμού «Healthcare Business Awards 2016» για την κατηγορία “e-Health – Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του Επαγγελματία Υγείας”  απονεμήθηκε στo ιατρικό λογισμικό MedExpress

Το MedExpress είναι το ιατρικό λογισμικό που διαλειτουργεί πλήρως με το σύστημα της «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης». Το λογισμικό παρέχει στον ιατρό όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την αυτοματοποιημένη λειτουργία του ιατρείου του. Στόχος του είναι η ολοκληρωμένη εκτέλεση, παρακολούθηση & στατιστική ανάλυση όλων των καθημερινών  ιατρικών πράξεων του σύγχρονου ιατρείου καθώς και η πλήρης παρακολούθηση της πορείας θεραπείας των ασθενών.

Στην τελετή απονομής  η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας  κ. Στεφανίδης Γεώργιος, ο οποίος δήλωσε : «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή για την τιμητική αυτή διάκριση. Η βράβευση αυτή λειτουργεί ως πρόκληση για την SIGMASOFT, που με συνέπεια συνεχίζει να   επενδύει σε καινοτόμες τεχνολογικά  λύσεις και υπηρεσίες με γνώμονα την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών υγείας. Η ανάπτυξη λύσεων στον τομέα της Υγείας αποτελεί στρατηγική επιλογή για εμάς. Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση & με την αξιοποίηση των πιο σύγχρονων εργαλείων της Πληροφορικής φιλοδοξούμε να είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες υγείας  με την ιδιότητα του “συνεργάτη” και όχι απλά του ικανού “προμηθευτή”».

Το MedExpress χρησιμοποιούν σήμερα περισσότεροι από 3.000 ιδιώτες ιατροί  σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι χρήστες του Εθνικού Συστήματος «Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης» και αποτελεί το πρώτο σε πωλήσεις -εγκαταστάσεις  Medical Management Software της Ελληνικής αγοράς.

Recent Posts
CONTACT US

Send us your message and we will contact you as soon as possible.